Evenimente

Pe iarba…

Ca-mi plac oamenii creativi v-am spus deja. Cand creativitatea  acestor oameni ma ajuta sa ma destind si sa ma simt bine, nu-mi ramane decat sa ma inclin !

Teatrul InDArt  ne face vara aceasta o propunere interesanta. Ne cheama „pe iarba” … Sa ne bucuram impreuna de concerte, piese de teatru, filme de scurt metraj, ateliere de creatie .  Sa ne facem prieteni si sa bucuram de frumos!

Daca si tie iti plac evenimentele in natura, daca vrei sa cunosti oameni noi la un ceai si o prajitura, alatura-te acestei initative si vino pe iarba.

Vineri pe 30 mai va avea loc un preview al acestui   eveniment.  Unde? La  Casa Universitarilor din Str. Dionisie Lupu Nr.46 – Bucuresti. De la ora 18:00.

pe iarba poster

Se promite a fi o seara frumoasa, unde nu va lipsi  aventura. „Aventura in 4 ” – cea mai noua comedie a Teatrului InDArt.  Piesa este noua .  A avut premiera pe 25 Mai la Teatrul Rosu.

Si pentru ca acesta initiativa promoveaza tinerii talentati, de la ora 21.30 putem  viziona  3 filme de scurt metraj ale absolventilor UNATC.

Deschiderea oficiala va avea loc pe 5 iunie, si va continua apoi pe durata intregii veri in serile de joi si vineri.

Pentru ca  imi place foarte mult acest proiect, v-am pregatit si un concurs pe pagina de facebook PaulDutu.eu. Va oferim doua invitatii duble la preview-ul de pe 30.05.2014 . Puteti participa la acest concurs aici.

Ne vedem vineri, pe iarba 😉 !

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

1 Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.