Teatru

Pinalti – Fotbal si comedie

Nu mã pricep eu foarte bine la fotbal dar îmi dau seama cã penalty-urile strârnesc emoţii puternice în rândul iubitorilor acestui sport.

La teatru este la fel …spectacolul „Pinalti”  reuşeşte sã stârneascã emoţii cel puţin la fel de puternice în rândul spectatorilor.

Cum reuşeşte? Simplu. Prin subiectul mereu actual, fotbalul şi prin mãiestria celor care îl pun în scenã.

“Pinalti” prezintã peripeţiile prin care trece o tânãrã speranţã a arbitrajului mondial , domnul Robertson, venit la Piatra Neamţ sã arbitreze   un meci de fotbal ce urmeazã sã decidã echipa calificatã în Liga Campionilor.

În dimineaţa zilei în care trebuie sã arbitreze, acesta se trezeşte mahmur în camera de hotel, iar singura persoanã care poate sã îi ofere o explicaţie este traducãtoarea pusã la dispoziţie de gazde.

Pinalti

Traducãtoarea ,  o femeie foarte frumoasã, se dovedeşte a fi genul de femeie  dispusã sã obţinã ceea ce vrea prin orice mijloace. Iar când o femeie îşi doreşte ceva … în 90% din cazuri obţine acel ceva  🙂 .

Din punctul meu de vedere, Pinalti, este genul de spectacol prin care se demonstreazã încã o datã slãbiciunea bãrbatilor în faţa femeilor . O slãbiciune conştientã şi asumatã.

Spectacolul “Pinalti” l-am vazut joi searã la Teatrul Roşu în Music Club.

Regia este semnatã de  Radu Popescu.
În distribuție ii regãsim pe Daniela Tocari și Ovidiu Ușvat. Doi tineri foarte talentaţi ce au reuşit sã facã un spectacol foarte bun.

Începând de sãptãmâna viitoare, Teatrul Roşu se aliniazã trendului de #teatrulaterasã.   În perioada verii,  Teatrul Roşu îşi va susţine spectacolele la BackYard Garden & Pub (Str. Popa Nan Nr.5 Sect. 2)  în fiecare joi searã de la ora 20:00 .
Ca sã vã faceţi o idee despre noua locaţie, aveţi aici galeria foto.

Pana la primul spectacol pe care Teatrul Roşu îl va susţine la BackYard Garden & Pub, ne auzim ca de obicei, aici sau pe facebook-ul PaulDutu.eu.

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

1 Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.