Evenimente

QFeel- Lectia de Impro

Unul dintre avantajele pe care mi le-a adus blogging-ul este faptul ca sunt tot timpul in mijlocul actiunii, fiind invitat la tot felul de evenimente.

Tot prin prisma blogului, saptamana trecuta, la invitatia celor de la QFeel am avut placerea sa particip alaturi de alti bloggeri la un workshop de improvizatie. Mergand destul de des la spectacole de impro, invitatia celor de la QFeel a fost prilejul potrivit pentru a afla ce insemna un spectacol de improvizatie privit din cealalta parte a scenei.

 Spre rusinea mea, inainte de acest workshop nu stiam prea multe de aceasta scoala de actorie, insa vazand ca se ghideaza dupa motto-ul  „Be Smart, Feel Free!” , mi-am spus ca intalnirea nu poate fi decat una benefica. Si chiar asa a si fost.Intalnirea cu bloggerii participanti a fost una foarte interesanta, iar faptul ca pe o parte din ei ii cunosteam deja mi-a dat un sentiment de lejeritate, de familiaritate iar creativitatea a fost la cote maxime:) .

Workshop-ul a fost unul foarte interesant, distractia fost maxima iar Doina Ionescu omul din spatele Qfeel a reusit sa ne faca sa ne depasim limitele fara a simti in vreun fel asta.  Iar asta, din punctul meu de vedere, este un plus pentru un om care  se vrea a fi un trainer bun si pentru un curs care se vrea a fi de calitate si cu rezultate.

S-a „muncit” mult, ne-am distrat, am improvizat si am creat momente unice. Iar vestea buna este ca si tu poti face asta, QFeel oferind-uti posibilitatea de a participa in mod gratuit la un workshop de improvizatie. Delatii despre inscrierea la acest workshop aici.

Una din „probe”, a fost aceea de a construi o poveste „word by word” .

„Petrecerea legumelor:

Intr-o seara racoroasa de toamna, legumele s-au regasit intr-o camara intunecoasa. Ele au stabilit ca trebuie sa faca o petrecere. Spanacul si morcovul, cei mai cunoscuti prieteni, au invitat la petrecere pe toate celelalte legume. La intrare ei taiau bilete. Initiativa a creat multe semne de intrebare deoarece nimeni nu intelegea de ce e nevoie de taxa pentru asta. Atunci s-au revoltat impotriva celor care organizau petrecerea. Atunci petrecerea a degenerat. Morcovul si spanacul au renuntat la ideea de bilete. In schimb, s-au gandit ca poate mai bine e sa faca sex in camara. Au intalnit-o pe conopida, care… nabadaioasa cum e, nu a acceptat, dar insista sa danseze. Deodata ceva se intampla. Nimeni nu dansa. Toti se uitau ca viteii la poarta noua. Conopida si pepenele s-au zarit si s-au retras. Nu se mai auzea nimic. Pornise muzica si deodata rosia a inceput sa mixeze. Melodia asurzitoare suna usor ingrozitor. Morcovul a urlat sa opreasca muzica deoarece era prea tare. DJ-ul a pornit o alta piesa foarte lenta. Toate legumele au fost foarte incantate. Petrecerea s-a terminat cu bine.”

La aceasta minunata poveste au contribuit alaturi de mine : Madalina Iancu; Malaezu; Spanac; Daniela Bojinca; AndreeaEmil Calinescu; Iulia Boiu; Andrei Ciobanu; Roxana Bursuc; Vaca Verde; Alex Damian

Enjoy and „Be Smart, Feel Free!” alaturi de QFeel 

 

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.