Locuri

Relaxare + Dezvoltare = 60 Minutes Room Escape

Pentru cei care doresc sa-si petreaca timpul liber intr-un mod diferit; sa se relaxeze si sa se dezvolte in acelasi timp , am o VESTE BUNA 🙂 . In centrul Bucurestiului ( Strada I. L. Caragiale  Nr 29 – Zona Parcul Icoanei)  gasiti unul din cele mai interesante  locuri in care puteti trai pe propria piele fenomenul de  escape room.

Si pentru ca-mi place foarte mult sentimentul de escape , duminica trecuta impreuna cu Emil , Malaezu, Raluca Cincu si Raluca Cojocaru  am facut echipa si ne-am distrat in camerele de la 60 Minutes Room Escape Bucuresti.

60 minutes room escape

60 Minutes Room Escape, pe scurt ? 3 camere total diferite, distractie, relaxare, dezvoltare.

*3 camere total diferite- (momentan 3; urmeaza ca pana la sfarsitul anului sa-si deschida usa cea de-a patra camera si cel mai probabil pana in martie 2016 si cea de-a cincea) in care nu exista „do not touch”  ceea ce inseamna ca ai libertare totala in incercarea de evadare.

*distractie – fata de alte locuri in care poti experimenta fenomenul de escape, aici in cele trei camere in care am intrat am gasit puzzle-uri diferite atat ca nivel de dificultate cat si ca mod de rezolvare.

*relaxare – timpul si indiciile primite sunt proportionale cu numarul persoanelor din camera( intre 2- 6 /camera ). Cu cat mai multi cu atat mai bine 🙂 #parereamea .

*dezvoltare – cele 3 camere sunt construite intr-un mod inteligent  incat sa-ti solicite, in functie de puzzle-ul pe care il ai de rezolvat, o alta abilitate. Gameplay-ul este foarte bine gandit iar decorul este realizat intr-un mod realist fara a-ti ingreuna in vreun fel jocul.

Prison Break arata intr-adevar ca o inchisoare iar puzzle-urile sunt gandite simplu si realist. Gameplay-ul se muta de la o camera la alta existand ca si in realitate posibilitatea de a fi tradat de partenerii de evadare.

Office Nightmare suprinde exact  atmosfera dintr-un birou.  Pentru faptul ca imi petrec 10-11 ore pe zi la birou , as putea spune ca e cea mai banala dintre camera, insa detaliile sunt foarte bine puse la punct, iar puzzle-urile sunt interesante.

Black Magic este, dupa parerea mea  si se pare ca si a prietenilor cu care am fost la 60Minutes Room Escape, cea mai interesanta dintre camere. Decorul este unul foarte, foarte bine pus la punct. Odata ce usa se inchide in urma ta, te simti teleportat intr-un alt spatiu – casa unei vrajitoare din mijlocul unei paduri – cu tot ceea ce presupune asta. De la decor, la mirosul camerei , la detalii si puzzle-uri. O incantare.

Daca v-am stranit si doriti sa va pereceti ziua intr-un mod interesant si inedit, pe cei de la 60Minutes Room Escape  ii gasiti :

Strada ION LUCA CARAGIALE nr.29, Sector 2, Bucuresti

Telefon: +4 0730 60 50 56

Email: office@60minutes.ro . 

 

Have fun 🙂  !

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.