Muzica

Rock the Grunge pe scena din club Expirat, București!

Rock the GrungeRock the Grunge

Rock the Grunge București aduce două trupe din Germania și România pe scena din club Expirat, București.

Sâmbătă, 21 mai 2022, trupele Healing(DE) și Jack of All Trades(RO) vor cânta pe scena din Club Expirat, București. Evenimentul începe la ora 17:00.

Biletele le puteți comanda online, de pe platforma ambilet.ro

Link bilete: https://bit.ly/3vlGYsv

Acest eveniment este realizat de un grup de studenți de la Universitatea din București prin intermediul unui parteneriat cu DAAD și Goethe Institut Bukarest.

Evenimentul va respecta normele aflate în vigoare la data desfășurării acestuia. 

HEALING (DE)

Healing este o trupă de Grunge din Germania. ”Grungy precum niște converși zdrențuiți, nostalgic precum un DVD cu Regele Leu și explosiv precum o melodie pop-rock care nu-ți mai iese din cap… acesta este sound-ul specific Healing, un grup fresh și captivant din Dresden, Germania. Cu un mix cuprinzător, plin de elemente din grunge-ul, punk-ul și hard rock-ul anilor ‘90, Healing și-au dezvoltat propriul sound plin de riff-uri captivante, refrene însuflețite și beat-uri catchy. Pe 29 ianuarie 2021 Healing au lansat single-ul lor de debut, Overgrown. Single-urile Blind Alley și Smoke in Paradise au urmat în vara lui 2021 și au reușit să apară pe playlist-uri cunoscute. Ultimele lor single-uri, Suns, Traces și E.T., care au apărut în iarna lui 2021, au lărgit orizontul muzical al trupei de la Skate-Punk explosiv și până la sound-uri Grunge profunde și le-au dat posibilitatea să dea mai departe pasiunea lor pentru muzică unui public devotat și mereu în creștere.”

JACK OF ALL TRADES (RO)

O trupă de rock alternativ din București înființată în 2017, Jack of all Trades ia radio rock-ul de la începutul anilor 2000 și îl aduce în prezent, cu puternice influențe de hip-hop, pop-punk, post-rock și heavy metal.

Jack of all Trades susțin că încadrarea lor într-un gen anume e mai puțin importantă, atât timp cât toba lovește cum, unde și când trebuie, refrenele sunt cântate frenetic, la unison, de întreaga audiență, solo-ul de chitară, care combină trei tehnici diferite, de nelipsit după fiecare bridge – iar vocea, uneori dreamy, de cele mai multe ori apăsată, te trece prin toate stările posibile, fără sa te lase sa pleci indiferent de la concert.

În 2019, Jack of all Trades au lansat materialul lor de debut, Extrovertit Selectiv. Despre acest prim album, trupa spune că ‘este un material autobiografic și complet sincer de la cap la coadă, despre călătoria unei persoane ce se caută pe sine și dorește apartenența la acele grupuri cu o mentalitate și viziune similară asupra lumii înconjurătoare – oameni pe care îi selectează, de altfel, cu foarte mare atenție, pentru că numai în compania lor se pot extroverti în totalitate.’ 

Jack of all Trades au început lucrul la ce-l de-al doilea album în 2021 (de pe care au lansat deja cinci single-uri, printre care si Rămân Să Sting Lumina, intrat în heavy rotation pe Radio Guerrilla), cu o lansare prevăzută pentru anul curent. Următorul lor material discografic promite un melanj de genuri muzicale, de pe care nu va lipsi deloc distorsul dirty de chitară și solo-urile antrenante, devenite deja un staple pentru formație.

 

Facebook Event: https://bit.ly/3ycWCd3

Facebook Page: https://www.facebook.com/rockthegrungebukarest

Instagram: https://www.instagram.com/rockthegrunge/

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.