Locuri

Smart Escape- o noua experienta.

Nu-s eu mare fan al filmelor de actiune insa intotdeauna m-a fascinat modul in care personajele, captive intr-o anumita camera, gasesc tot felul de indicii si de foilosesc de tot felul de semne si simboluri reusind de fiecare data sa evadeze in timp util.

Saptamana trecuta, Raluca Uluiteanu ne-a invitat pe mine si pe alti cativa prieteni comuni sa simtim impreuna sentimentul evadarii la Smart Escape. Si l-am simtit pe deplin intrucat camera din care am fost provocati sa evadam in 60 de minute era o celula, iar noi eram legati la ochi,  incatusati (da, da, cu catuse adevarate ) si legati cu lanturi de picioare.

Despre joc nu o sa va dau prea multe detalii intrucat asta v-ar putea strica placerea jocului, insa o sa va povestesc putin despre conceptul Smart Escape.

Smart escape

Smart Escape este un concept relativ nou in Romania ce isi propune sa ne puna la incercare inteligenta, perspicacitatea si spiritul de echipa. Toate acestea sub forma de joc. Un joc captivant ce te pune in situatia de a lua decizii de moment… decizii de care depinde momentul urmator al jocului.

Iar vestile bune, in ceea ce priveste fenomenul Smart Escape, nu se opresc aici. Pe  langa The Cell (camera de unde echipa „#Blogger 57″ a evadat), Smart Escape a lansat pe 19 martie The Bureau- Sediul Securitatii , iar in curand vor deschide The Lab – Laboratorul in care ne vom putea testa calitatile de cercetatori 🙂 .

La Smart Escape te poti juca impreuna cu prietenii tai de luni pana duminica intre 10:00 -22:00 , iar preturile difera in functie de ora si numarul de persoane.

Despre experienta Smart Escape au mai scris (in ordinea in care apar in poza) Sofia, Paul, Raluca, Laura, Andrei, Malaezu si Emil.

Daca experienta noastra ti-a starnit curiozitatea, afla cu Smart Escape isi are sediul in demisolul unei vile din centrul capitalei, pe strada Vasile Lascar, nr 62.

 Enjoy !!!

Facebook Comments
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.