Teatru

Spectacole InDArt in luna mai

Asa cum ne-au obisnuit deja, echipa Teatrului InDArt va avea o luna plina jucand pe mai multe scene din Bucuresti.

InDArt la TEATRUL ROSU

10 MAI ora 20:00  – “Domnisoarele din Avignon” | regia: Bogdan Gagu

Teatrul Rosu/Music Club

BILET: 25 LEI

REZERVARI: 0723.196.376

domnisoarele InDArtOrice iubitor al artelor frumoase știe cât de importantă pentru pictura modernă este pânza lui Picasso, „Domnișoarele din Avignon”, realizată în 1907, când tânărul pictor îşi găseşte inspirația în bordelul de pe strada Avignon şi se îndrăgosteşte de una dintre fete. Viața într-un bordel poate fi palpitantă, plină de emoție dar de cele mai multe ori ascunde câte o dramă.

Spectacolul ne dezvăluie două universuri paralele care se intersectează secvențial pentru spectator: lumea lui Pablo și lumea prostituatelor. Lumea lui Pablo e plină de artă și dorința de prea-mărire, pe când lumea din bordel e una închisă, cu mister dar monotonă. Momentele în care Pablo se află în bordel sunt explozive, pasionale, de la umor copilăresc la ignoranță, părăsire, alungare.

Momentele de culoare, de muzică, de dans, de emoții puternice sunt elementele unui spectacol-concept menite să surprindă toate simțurile publicului.

„Domnișoarele din Avignon” este o adaptare după Jaime Salom Vidal, text care a primit Premiul Criticilor din New York și Madrid în anul 1999.

Spectacolul este o coproducție Teatrul InDArt și Dream&Act.

 

Regia: Bogdan Gagu

Distribuția: Ștefana Badiu, Carolina Vasile, Jassmine Cristina Glodeanu, Carmen Magdalena Sascău, Anamaria Năstasie, Adriana Mihai, Cristina Văduva, Alex Cofaru

Costume/Decor: Antoaneta Tică  Foto/Afiș: Costi Covei

Sound: Dan Simion Make-up/Hairstyle: Diana Naca/Geanina Guță și Adriana Mihai

Parteneri: LIGHTtex, Katerina Donna

INDART la Centrul Comunitar Evreiesc

16 MAI ora 20:00  Aventura in patru” | regia: Bogdan Gagu

Centrul Comunitar Evreiesc, str POPA SOARE, nr 18

BILET: 30 LEI

REZERVARI: 021.320.26.08

Teatrul INDART prezinta comedia „AVENTURA IN PATRU sau Cum sa pierzi trenul intr-un colt uitat de lume” de Ion Bogdan Martin.

O comedie despre viata, despre natura omului care te incanta si iti incarca sufletul de

fericire! Faptul ca oamenii se iubesc este speranta pentru o viata mai buna!

Doua povesti de iubire care, gravitand in aria comicului de limbaj si de situatie, par a nu avea nicio similitudine, dar, daca privim cu atentie personajele, realizam ca sunt asemenea noua tuturor, nici mai bune, nici mai rele, doar dragostea fiind elementul comun care le lumineaza existenta. Doua povesti care indeamna la autoreflexie cu zambetul pe buze.

REGIA: Bogdan GAGU

Distributia: CATALIN STELIAN, ADELINA MIHALCEA, SILVIA GAGU, ALIN BRANCU, CRISTINA DIACONESCU

Concept scenografic: GABI IZVORANU, Sound FX & Music: DAN SIMION

InDArt la TEATRUL ROSU

21 MAI ora 20:00  – “Drama Pasiunii” | regia: Catalin Stelian

Teatrul Rosu/Music Club

BILET: 25 LEI

REZERVARI: 0723.196.376

drama pasiuniiCu toții iubim lumea teatrului! Pentru actori e un mod de viață, o pasiune! Dar când pasiunea se întâlnește cu lumea reală, lucrurile degenerează în…comedie!

Intrigi, iubiri, gelozii, amenințări, pasiune și artă, toate se amestecă printre actorii obligați de meserie să se suporte într-un proiect independent coordonat de un regizor dependent de artă… și calmante!
Un domino de accidente comice!
„Drama pasiunii!”
Regia: Catalin Stelian

Distribuția:
Adelina Mihalcea, Sivia Gagu, Cristina Diaconescu, Alin Brancu, Emanuel Bighe, Cătălin Stelian

InDArt la TEATRUL ROSU

28 MAI ora 20:00  – “Traieste-ti Fanteziile” | regia: Bogdan GAGU

Teatrul Rosu/Music Club

BILET: 25 LEI

REZERVARI: 0723.196.376

traieste-ti fanteziileCristi Martin, Catalin Stelian, Adriana Gulutanu, Silvia Gagu si Alin Brancu va asteapta si va indeamna sa lasati frau liber imaginatiei si sa va puneti fanteziile in practica.

Regia: Bogdan Gagu

 

Pentru ca “nici o alta specie nu reuseste sa complice treburile în ceea ce priveste sexul cu atat de mult umor involuntar, cum o face specia umana, cu tabuurile, conventiile si inversarile barbat-femeie, cu nevoile sale de putere si dragoste, mereu în conflict.” – John Tobias

”Traieste-ti fanteziile”, adaptare dupa piesa lui John Tobias, este o satira la adresa cartilor motivationale. De exemplu: „Ce puteti face pentru a avea o viata perfecta“… „Cum puteti avea un cuplu perfect”… „Cum puteti deveni o femeie perfecta”… sau „un barbat perfect”… si multe alte forme ale perfectiunii pe care, cu siguranta, nu le poate atinge nimeni niciodata.

Un cuplu, a carui atractie reciproca s-a diminuat de-a lungul timpului, gaseste solutia pentru resuscitare. Salvarea? Cartea doctorului Leopold Baumgartner: „Traieste-ti fanteziile – o carte utila pentru sanatate si fericire“. De aici se declanseaza o comedie de situatie plina de savoare si dinamism, cu rasturnari surprinzatoare si scene de un comic dezlantuit, în cel mai clasic stil bulevardier, în care sunt implicati, pe langa cuplul Cucu si vecinul voyeur si hotul bolnav de ulcer, intrat în apartament.”

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.