EvenimenteTeatru

Supermarket Love – locul unde putem darui speranta

La auzul cuvantului supermarket, toti ne gandim involuntar la locul de unde ne cumparam diverse.

Dar „Supermarket love„?! ce va inspira?

Gandind  mot-a-mot, supermarket love este locul de unde poti cumpara iubire. Sau poti vinde – depinde din ce unghi privesti lucrurile.

Din punct de vedere teatral, „Supermarket love” este o piesa de teatru ce se joaca  la Teatrul In Culise  pe bd. Hristo Botev nr. 25 – Copper’s Pub.

Din punctde vedere uman „Supermarket Love” este locul in care putem darui speranta unui OM, locul in care putem arata ca nu grijile si probleme zilnice nu ne-au alterat calitatea umana,  si nu in ultimul rand locul in care putem demonstra ca impreuna putem reusi,putem schimba lucrurile in bine.

De ce spun toate acestea ?

Pentru ca Teatrul In Culise  si  Teen Media Academy ne propun sa urmarim „Supermarket Love” in cadrul unui eveniment caritabil ce va avea loc luni, 09 Februarie, de la ora 20:00.Scopul evenimentului este acela de a intoarce bunătatea și ajutorul către un profesor drag- Alexandra Sfirlogea, diagnosticată cu metastaze osoase. Intrarea se face pe baza de donatie, iar donatia recomandata este de minim 100 euro.

Doamna profesoara Sfîrlogea a fost diagnosticata recent cu metastaze osoase, dupa luni de zile in care doctorii din Romania nu au reusit sa ii puna un diagnostic. Boala s-a agravat, aproape nu se mai poate deplasa, iar durerile au devenit insuportabile.  Fiind nevoie de o suma foarte mare si un timp foarte scurt pentru tratament, trebuie să actionam repede. Un doctor austriac i-a redat speranta spunandu-i ca se poate opera in Viena, aceasta fiind singura sansa de salvare. Operatia va costa undeva la 40.000 Euro

Piesa „Supermarket love” este precum o sarbatoare a dragostei in toate formele si marimile posibile. Traind mereu pe repede-inainte oamenii ajung sa se indragosteasca, sa se impace sau chiar sa se desparta în timpul scurt pe care il petrec intr-un supermarket. Supermarket Love este un spectacol  actual, comic, hilar si dulce-amarui, perfect pentru sufletul sensibil ascuns in fiecare dintre noi.

Supermarket love

Din distributie fac parte – Gratiela Popa, Iulian Babulea, Diana Dumbrava, Bogdan Stroe, Dana Roman, Ionut Gurgu, Alina Pietrareanu, Alexandra Chicos, Mihai Badoi, Cora Manole, Claudia Ene, Ilie Nae, Ioana Maria Visan, Cosmin Ferent. Regia este semnata Cristian Bajora. Spectacol realizat cu studentii Teen Media Academy.

Desi indicat, participarea la acest eveniment nu este singurul  mod in care puteti ajuta acest OM.  Se pot face depuneri in conturile deschise la Banca Romaneasca pe numele Alexandra Maria  Sfirlogea CNP: 2690529463066.

LEI: RO11BRMA0999100068254434

EUR:RO11BRMA0999100068254628

USD:RO11BRMA0999100068255016

 Despre aceasta campanie au mai scris : Raluca UluiteanuRusz Mircea Robert si Radu F Constantinescu.

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.