Acasa

Susțin proiectele create de profesioniști, indiferent de domeniu!

Dacă îmi cunoașteți blogul, știți cu siguranță că sunt pasionat de teatru, de artă și, în general, cam de tot ce ține de frumos. Poate bănuiți că pentru mine calitatea și profesionalismul sunt criterii după care mă ghidez mai tot timpul.
De aceea, în acest articol am decis să fac o mică excepție. Am decis să îmi arăt interesul, dar și aprecierea pentru un proiect relativ nou apărut pe piața de imobiliare din România, Compari Imobiliare.
Din câte am putut observa, fondatorii par să fie fix tipul de oameni tineri și frumoși, pe care îi apreciez enorm. Dar hai să lăsăm aprecierile și să vă spun exact ce m-a atras pe mine la acest site cu anunțuri imobiliare.
În primul și primul rând, mă încântă modul în care se prezintă. Designul este plăcut ochiului, nu este simplist, dar nici încărcat de multe elemente vizuale care să încarce nejustificat site-ul. E o adevărată plăcere să navighezi ca să le vezi ofertele, care la randul lor sunt foarte estetic dispuse. Eu sunt fix tipul de om care dacă intră pe un site și nu îi place aspectul, dă automat back și nu se mai întoarce. Recunosc că din punctul ăsta de vedere pot să fiu considerat superficial, dar este extrem de important pentru mine.
În al doilea rând, toate informațiile sunt foarte bine structurate. Pot să caut ceea ce doresc fără să mă rătăcesc pe site. De exemplu, ultima oară când am accesat Compari Imobiliare, m-a interesat să văd ce oferte au la apartamente de inchiriat. Am găsit foarte ușor ce mă interesa, fără să am niciun fel de inconvenient. Față de alte site-uri pe care le mai frecventez, Compari Imobiliare are un real avantaj în fața concurenței, din punctul acesta de vedere. Plus că și conținutul afișat e de cea mai bună calitate.
Nu am dat de anunțuri fantomă – pentru mine acele tipuri de anunțuri care au pretenții mari, dar nu oferă nimic. Știți despre ce vorbesc, sunt cele practică prețurile mari, dar nu oferă detalii despre loc. Nici măcar nu apar poze sau câteva informații mai detaliate despre apartamente de închiriat. E cam jenant ca un site serios, care dorește să ofere servicii de ceea mai bună calitate clienților să permită acest lucru. Pe Compari Imobiliare nu am văzut nimic de genul, numai anunțuri ofertante, cu toate detaliile puse bine la punct.
De exemplu, în Sibiu, un oraș de suflet pentru mine, am găsit niște oferte mai mult decât bune. Chiar dacă am vizualizat oferta numai în online, cu ajutorul explicațiilor date de specialiștii de la Compari Imobiliare, am aflat toate detaliile care m-au interesat. M-am simțit de parcă chiar aș fi fost acolo, cu adevărat. Nu am nimic de comentat în acest caz. Chapeau bas, mes amis!

De-a lungul timpului nu am acordat prea multă importanță site-urilor imobiliare. De obicei, ce ofertă îmi surâdea, pe aia o luam. Nu conta site-ul, chiar dacă mi se părea că ar fi avut o reputație îndoielnică. În prezent însă, chiar îmi pasă foarte mult de această chestiune, de aceea am grijă să accesez numai pagini atent verificate.
Mă bucur că Compari Imobiliare mi-a răsărit în cale tocmai când aveam nevoie de cele mai bune servicii de acest fel. Numai la ei voi apela de acum înainte. M-au convins pe deplin.

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.