Evenimente

Teatru la Cinema revine la Cinema City

Dupa o prima  stagiune incununata de succes, „Teatru la cinema” ne provoaca din nou. Ne provoaca sa spunem DA timpului de calitate petrecut intr-un mediu tot mai familiar unora dintre noi – cinema-ul.

Asadar,

„Fie vremea buna, rea,

Ai Teatru la Cinema.”

Cand ?

Incepand cu 17 Octombrie  la fiecare sfarsit de saptamana.

Unde?
Teatru la Cinema la Cinema City Afi Cotroceni
Pentru inceput la Cinema City din Afi Palace Cotroceni, urmand ca spectacolele sa se Teatru la Cinema sa se tina in toate locatiile Cinema City din Bucuresti.

Cu ce ne suprinde ?

  • spectacole de comedie;
  • teatru pentru copii;
  • sketch comedy;
  • teatru de improvizatie pentru copii;
  • teatru de improvizatie.

 

 

Iar suprizele nu se opresc aici. In urma unei colaborari frumoase pe care am avut-o cu echipa Teatru la Cinema anul trecut,  saptamanal pe blog  si pe pagina de facebook Paul Dutu.eu  se vor organiza concursuri ce vor avea drept premii invitatii la spectacolele Teatru la Cinema. Pentru  a nu rata aceste concursuri, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va asigurati ca ati dat like paginii de facebook a blogului si ca v-ati inscris la newslatter pe blog. si cine stie , poate ne vedem la teatru 🙂 . Judecand dupa experienta placuta pe care am trait-o in prima stagiune Teatru la Cinema, cu siguranta voi fi acolo; chiar si la spectacolelel destinate copii 🙂 . Da stiu … „am o inima  de copil” :))  si incerc sa ma bucur pe cat posibil de fiecare moment frumos al vietii; Teatru la Cinema oferindu-mi fara indoiala momente unice.

 Acestea fiind spuse, sa recapitulam : din 17 Octombrie Teatru la Cinema va asteapta cu spectacole de calitate puse in scena de actori renumiti ai teatrului romanesc. Surprize, distractie si voie buna pentru toata familia. Pentru a fi la curent cu noutatile da like paginii Teatru la Cinema pe facebook si afla din timp detalii despre surprizele placute care ti se pregatesc pentru perioada urmatoare!

 

 

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.