Acasa

Teatru la Cinema – Stand-up cu Radu Gheorghe

Proiectele frumoase atrag oameni frumosi. Asa se face ca saptamana trecuta am avut placerea sa-l vad pe maestrul Radu Gheorghe sustinad un show de stand-up comedy in cardul proiectului „Teatru la Cinema„.

Intr-o abordare cu totul diferita fata de show-urile de stand up ale momentului, Radu Gheorghe ne-a dezvaluit „fata nevazuta a lumii” aducand in fata publicului un spectacol scandalos de … decent; cu un umor fin, de calitate. Calitate care, cu siguranta, il caracterizeza si in afara scenei. S-a vazut asta din relatia pe care a dezvoltat-o cu elevii sai, care  in final i s-au alaturat pe scena, oferindu-ne fiecare cate un mic moment artistic. Unele momente foarte bune, desi pe chipurile elevilor se citeau emotiile.

Saptamana aceasta, mai exact duminica de la ora 19:00, seria spectacolelor de bun simt continua, Radu Gheorghe anuntandu-ne ca „Vine, vine primavara!

Ca vine, stim cu totii; intrebarea este daca primavara aceasta va fi la fel ca celelalte.  Daca aduce sau nu ceva nou … daca ne vom lasa din nou ghidati de formalismul clasic al martisorului sau de data aceasta vom pune si ceva …suflet.  Radu Gheorghe  ( se) intreba : forma sau fondul?

Raspunsurile le puteti afla duminica seara la Teatru la Cinema in Movieplex Plaza Romania in cadrul unui show de stand- up comdy ce cu siguranta iti va va placea.

Bilete  se gasesc online  pe Teatru la Cinema Cinemagia  sau direct la casele de bilete ale Movieplex Cinema!

Rezervarea biletelor se poate face telefonand la 021.431.00.00.
Pretul unui bilet este de 19 lei pentru studenti si pensionari si de 29 de lei pentru adulti.

Mai multe detalii despre acest spectacol puteti afla  vizitand pagina de Facebook a evenimentului.

Acestea fiind spuse, va doresc o primavara frumoasa si linistita!

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.