AcasaTeatru

Teatru la Cinema™ vă invită la spectacole de teatru la Happy Cinema!

banner HC - LC

 

Incepand de astazi, Teatru la Cinema™ aduce spectacolele de teatru pentru copii și adulți mai aproape de publicul iubitor de teatru din capitală, în sălile cinematografului Happy Cinema, din centrul comercial Liberty Center!

Astfel, Teatru la Cinema inaugurează în stagiunea 2017-2018  cea de-a șaptea locație din București, în acest moment adresându-se direct către locuitorii din București, din sectoarele 6, 5,4, 3 și 2.

Teatru la Cinema își continuă astfel strategia de dezvoltare prin creșterea numărului de săli de cinematografe în care să pună în scenă spectacole de teatru pentru toate categoriile de vârstă, venind astfel cât mai aproape de iubitorii de teatru din majoritata sectoarelor din București– a declarat Mihai Penișoară producatorul proiectului Teatru la Cinema™.

Spectacolele de teatru se pun în scenă în sălile de cinema aflate în cele mai importante centre comerciale din București: AFI Palace Cotroceni, Mega Mall, Sun Plaza, Park Lake, Plaza Romania, Auchan Titan și Liberty Center!

Oferta este bogată și pentru toate gusturile: pentru cei mici spectacole de teatru interactiv, cu păpuși și spectacole de magie special concepute pentru ei, iar adulții au de ales între spectacole de comedie, one-man shows și improvizație cu umor de cea mai bună calitate.

Programul complet și informații sunt disponibile pe site-ul www.teatrulacinema.ro și la numărul de telefon 0310051620.

Teatru la Cinema™ este un proiect cultural, un concept inovator care oferă cinematografelor un produs integrat de continut alternativ concretizat într-o gamă amplă și completă de servicii ce facilitează accesul publicului la spectacole de teatru în sălile de cinema din cadrul centrelor comerciale din București și din țară.

Misunea Teatru la Cinema™ este de a facilita accesul la cultura către publicul larg în spațiul neconvențional al cinematografelor prin poziționarea într-un spațiu tot mai căutat de publicul larg.

 

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.