Acasa

Teatrul InDArt deschide stagiunea 2022-2023!

Teatrul InDArt anunță deschiderea noii stagiuni. Primul spectacol pe care îl puteți vedea este programat în data de 8 octombrie, de la ora 19:30 (spectacol găzduit de Teatru Infinit) – „Cum poate fi asta iubire?”, o dramă în regia Silviei Gagu, cu Bogdan Gagu, Marina Fluerașu și Maria Costeschi.

Următoarea reprezentație va avea loc în data de 9 octombrie, de la ora 19:30 (spectacol găzduit de Muzeul Țăranului Român – La Mama), când publicul este așteptat la piesa de teatru „Întâi, sărută-mă!”, un spectacol de Bogdan Gagu, ce îi are în distribuție pe Alex Floroiu, Eduard Boț, Silvia Gagu și Maria Costeschi.

Programul spectacolelor poate fi consultat pe site-ul teatrului, www.indart.ro

În stagiunea actuala Teatrul InDArt va fi găzduit de alte teatre. Vă rugăm să verificați unde se joacă spectacolul la care doriți să mergeți.

Achiziționarea biletelor se poate face online de pe site-urile partenere sau prin rezervare telefonică.

 

Despre  spectacolul „Cum poate fi asta iubire?” si ce emotii mi-a starnit mie acesta,  am scris la un moment dat pe blog: 

„…Spectacolul acesta este un carusel de trairi ce reuseste sa emotioneze si cel mai exigent spectator…..Dincolo de subiectul absolut impresionant, jocul actoricesc deosebit si punerea in scena  astfel incat spectactorul sa fie suprins incontinuu,  o  alegere foarte buna mi s-a parut si  ideea de a”incepe spectacolul mai devreme” in sensul in care ajunsi in sala spectatorii aud  muzica de inceput a spectacolului iar actorii sunt deja pe scena, la locurile lor.   Minutele acelea de asteptare au reusit cumva sa ma scoata din cotidian si sa ma faca sa ma simt parte din poveste.   Am fost acolo, intr-un colt al camerei lor de hotel, le-am  ascultat muzica si i-am privit in tacere in timp  ce se trezeau  si isi sorbeau cafeaua, in timp ce isi traiau povestea de iubire….” Articolul integral  poate fi cititi aici.

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.