AcasaEvenimenteLocuriMuzicaTeatru

#teatrusubluna editia 2!

Comunicat de presa

Festivalul de teatru urban #teatrusublunaAfis Fest Teatru Urban #teatrusubluna

Bucuresti, 29 iunie 2016 – A doua editie a Festivalului de teatru urban #teatrusubluna incepe in Bucuresti in data de 8 iulie si se va desfasura la fiecare sfarsit de saptamana al lunii iulie, in aer liber, in zona Grozavesti, in gradina Quantic Pub2.
Organizat de Asociatia Culturala InDArt, Festivalul de teatru urban #teatrusubluna ii invita pe bucuresteni la o luna de distractie, arta si relaxare in aer liber, cu peste 250 de artisti ce vor oferi 25 de spectacole de teatru independent, show-uri de improvizatie, teatru pentru copii, piese de teatru cu trupe de liceeni si studenti, concerte de jazz si blues, expozitii de arte vizuale – pictura, sculptura, fotografie si multe altele.
Conceptul Festivalului de teatru urban #teatrusubluna ii apartine regizorului Bogdan Gagu, fondatorul Teatrului Independent InDArt si a fost creat pentru a promova arta urbana in aer liber, teatrul independent, productiile de calitate, actorii si artistii tineri, alaturi de cei consacrati – pe scurt, ideea de arta pentru publicul larg, pe care doreste sa il apropie de aceste manifestari.
Bogdan Gagu, initiator: “Prin festivalul acesta, vrem sa aducem bucurestenilor o varianta de a-si petrece vara diferit in Capitala: le vom oferi o multime de evenimente la care sunt invitati cu totii, parinti, copii, bunici, tineri si mai putin tineri, intr-o locatie inedita, o adevarata padure urbana, ca sa se poata relaxa prin arta.”
In fiecare vineri, sambata si duminica din iulie, serile apartin teatrului, spectacolelor de improvizatie si concertelor.
De la orele amiezii, copiii sunt invitati la spectacole pentru ei, iar publicul larg va putea veni in gradina festivalului pentru a se delecta cu expozitiile de arta vizuala si costum pe care le vor prezenta tineri creatori, pictori, scenografi, fotografi si graficieni.
Spectacolele de teatru independent vor incepe la ora 20:30 si se vor desfasura in aer liber, in curtea Quantic Pub2, din Grozavesti.
Biletele si abonamentele se gasesc pe site-ul www.mystage.ro si la Quantic Pub.
Elevii si studentii au 50% reducere, avand acces cate doi pe un bilet; aceste bilete se pot achizitiona la intrarea in locatie, nefiind disponibile online.
Festivalul poate fi gasit in social media cu hashtag #teatrusubluna.
Toate informatiile despre program, artisti, actualizari si alte detalii se gasesc pe site-ul www.indart.ro, precum si pe pagina de Facebook a festivalului: https://www.facebook.com/teatrusubluna.
Eveniment organizat cu sustinerea: Quantic Pub, MyStage.ro
Parteneri: Verla, Sticker, FlyPrint, Wood Be Nice, Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti
Parteneri media: Radio Romania Cultural, TheLavenderist.com, IQool, umblat.ro  .

 

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.