Acasa

The Bureau – Smart Escape

Acum ceva vreme am prins si eu gustul jocurilor de escape room, cand am vizitat The cellinchisoarea de maxima siguranta de la Smart Escape! Pentru ca mi-a placut foarte mult conceptul fenomenului de escape, marti seara am revenit la Smart Escape pentru a spune DA altei provocari,  The Bureau – Sediul Securitatii.

The Bureau

Experienta traita a fost si de aceasta data una extraordinara.  Mi se pare incredibil faptul ca  lucrul in echipa si presiunea timpului au reusit sa ne motiveze atat de bine.

Foarte interesant la aceasta camera mi s-a parut faptul ca imbina elemente foarte diferite.  De la task-uri unde iti trebuie rabdarea unui chinez batran 😀 ,  la taskuri pe care trebuie sa le realizezi foarte rapid.  The Bureau este, daca vreti, o camera a extremelor, asa cum era si securitatea 🙂 .   O camera in care  detaliile fac diferenta si o lectie de  istorie pentru cei care nu prea au avut tagente cu perioada comunista.

Partea interesanta la aceasta camera de escape este faptul ca la fel ca si integrarea in structurile cominste – te prinde. Desi  pe durata jocului ai usa deschisa si esti liber sa te opresi, jocul  are o crestere foarte interesanta ca dificultate si intensitate iar asta  te prinde  si te face sa iti doresti mai mult.

Pe fanga partea de fun, personal  mi se pare ca fenomenul de escape room  ne poate ajuta sa invatam sa  ne integram in echipa, sa lucram, sa ne coordonam in spatiu si timp. Iar daca am reusit sa va stranesc curiozitatea, Smart Escape  isi are sediul pe strada Vasile Lascar,  nr .62 Bucuresti.  Rezervarile se pot face pe direct pe site, prin  telefon la numarul: 0758.372.273 (0758.ESCAPE)  sau printr-un email la : rezervari@smartescape.ro .

Despre experienta  „The Bureau”  au mai scris Sofia Frunza pe al ei Frunzaresc.eu  si Emil Calinescu pe EmilCalinescu.eu.

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

1 Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.