Evenimente

Trupa de teatru Arthesium te provoaca: #TuEstiArthesium

De Universitatea Hyperion ma leaga foarte multe sentimente frumoasa. E  unul din locurile importante in care eu m-am format ca om , e locul in care am invatat ce inseamna responsabilitatea si implicarea.  Universitatea Hyperion este locul unde tinerilor, inainte de toate li se insufla pasiunea pentru domeniile  pe care le studiaza.

Arthesium

Iar cand tinerii sunt pasionati de ceea ce fac, lucrurile frumoase se intampla intr-un mod firesc, natural. Asa  se face ca unul ditre absolventii  Facultatii de Arta din cadrul Universitatii Hyperion , regizorul Cosmin Cornici a pus bazele unei trupe de teatru cu care a sustinut zeci de specatcole la festivalurile de profil din tara si strainatate.  Si pentru ca toata munca a inceput sa prinda contur; trupa de teatru Arthesium  si Universitatea Hyperion te invita la cursuri gratuite de teatru. Castigul are loc pe data de 10.05.2015 in intervalul orar 11:00-18:00 la Universitatea Hyperion iar preselectia nu necesita inscrieri in prealabil.

De ce Arthesium? Pentru ca au o experienta de peste 2 ani, timp in care au avut peste 150 de spectacole si au participat la festivaluri de teatru internationale unde s-au clasat pe primele locuri, au o echipa tanara, profesionista si  plina de energie.

De ce sa faci teatru? Pentru ca te dezvolta ca si persoana, te ajuta sa comunici mai usor si sa scapi de situatiile dificile improvizand exact ca pe scena.

Daca vrei sa te inscrii la casting trebuie sa ai varsta  cuprinsa intre 14 si 24 de ani. Vestea buna este ca  experienta in domeniul teatrului nu absolut necesara.  In cazul in care provocarea de a juca pe scena alaturi de o echipa tanara si plina de energie ti se pare una interesanta, afla mai multe detalii apeland  numarul de telefon: 0787898701 (Ioana Budu, Director de publicitate Arthesium) sau intra pe pagina de facebook Arthesium.

Succes ! Si nu uita,  urmatorul articol poate fi despre tine… despre actorul din tine  😉 .

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.