AcasaTeatru

Un ”altfel” de spectacol: ”Eu nu contez!”

eu-nu-contez-web-1

”Eu nu contez!”

Un ”altfel” de spectacol

“ARTfel acf” vă propune un „altfel” de spectacol având la bază o piesă de teatru inedită semnată de Florin Coman în zilele de 15, 28, 29 Noiembrie la Teatrul Elisabeta din București.

Autorul Florin Coman este un corporatist care se află la prima încercare în zona dramaturgiei. Spectacolul se bucură de o distribuție remarcabilă în care se regăsesc actori consacrați, alături de tineri actori de mare perspectivă. Şi vine cu o surpriză: coloana sonoră live (nai – clasic) cu implicarea extraordinară a unor reprezentanți marcanți ai muzicii simfonice.
Textul prezintă un adevăr de care ne lovim cu toții – un om care începe prin a salva destine, apoi vieți și ajunge să salveze întreaga omenire. Cu toate astea, el nu contează pentru nimeni, niciodată…..

În distribuție:

Marian Râlea, deținătorul premiului UNITER pentru cel mai bun actor, şi Vlad Rădescu, unul dintre cei mai cunoscuți actori de teatru si film, vor juca alternativ rolul principal Iuda.

Alături de cei de mai sus, distribuția este completată de actori cu roluri importante pe scene ca Teatrul National „I.L. Caragiale” din Bucuresti, Teatrul Odeon, Teatrul Masca și Teatrul Evreiesc de Stat. Actori consacrați precum Anamaria Pîslaru, Sorin Dinculescu şi Relu Poalelungi alături de mai tinerii lor colegi: Antonio Tadeusz Mincă, Altan Safta Zecheria, Beatrice Rubică, Sonia Divile şi Ştefan Opreanu.

Regia este semnată de Costel Stoica, un regizor cu o viziune originală și creativă asupra textului lui Florin Coman. Spațiul scenografic este conceput de tânăra scenografă Mirela Maria Niculescu.

Spectacolul este a doua producție importantă din cadrul Turneul național ARTfel după apreciatul concert simfonic de la Ateneul din Bacău din 21 septembrie, este organizat de „ARTfel acf”, o companie tânără care promovează cultura ALTfel și susține generația tânără de artiști talentați. Acest turneu se va desfășura în principalele orașe din țară, iar marele public va asista la spectacole de teatru, concerte simfonice și lansări de carte.

Biletele se găsesc pe www.bilet.ro / www.TeatrulElisabeta.ro, dar și la Casa de bilete a Teatrului Elisabeta.

Pentru mai multe detalii vizitați pagina de facebook: ARTfel acf,https://web.facebook.com/Clubul.ARTfel/ , sau descărcați gratuit de pe „Appstore şi Google play” aplicația: Clubul ARTfel

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.