AcasaTeatru

Un barbat si mai multe femei.

Se spune ca in spatele fiecarui barbat de succes ( succesul fiind raportat la valorile personale) se afla o femeie puternica.

Dar, oare, ce se intampla cand  un barbat se afla intre mai multe femei ? Ce se intampla cand acesta incearca sa le multumesca pe fiecare in parte ?  

Eh… aici, e-aici … . Depinde din ce punct de vedere privesti. Femeile considera aceste incercari de multumire drept dovezi de iubire,  de curtoazie etc.; noi barbatii incercam sa ne asiguram linistea si armonia ; iar din afara, iar din afara situatia este vazuta ca o comedie buna .

Si, gandind la rece,  chiar asa si este . O astfel de situatie , reprezinta ideea centrala a comediei ” Un barbat si mai multe femei” pe care am avut placerea sa o vad  la inceputul lunii octombrie   In Culise , La Scena.

un barbat si mai multe femei

Piesa  suprinde foarte bine trairile personajului principal, Garunski, ce cunoaste  intr-o perioada a vietii sale femeile sub toate aspectele lor.

Doamnele cu care Garunski se intersecteaza reprezinta tipologii feminine bine definite.

In incercarea de a le multumi, Garunski are tentinta de a se lasa condus de aceste doamne insa se pare ca nu aceasta este reteta  succesului  in relatiile cu femeile. Sau poate este … cine stie .

Personal tind sa cred ca  nu exista o reteta a succesului in relatiile cu femeile cu care ne intersectam si  ca fiecare  interactiune ar trebui tratata ca atare, intr-un mod unic, diferit .

Atfel …. altfel totul se transforma intr-o comedie, buna ce-i drept, iar cel mai bun exemplu in sensul acesta il puteti vedea, in aceasta stagiune,  pe scena Teatrului In Culise.

Un barbat si mai multe femei suprinde foarte bine modul in care cele doua sexe reusesc sa comunice in ciuda faptului ca se iubesc si gandesc intr-un mod diferit.

UN BARBAT SI MAI MULTE FEMEI

De Leonid Zorin
Cu: Alex Vlad, Bianca Mateescu, Ioana Chelmus, Gratiela Popa, Andreea Stafie, Ioana Soroiu, Miruna Bilei, Alexandra Daria Cohal
Regia: Cristian Bajora
Durata: 1h30

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.