Oameni frumosi

Un om frumos

Dimineata prin intermediul celor de la DoipeDoi – blog din vestul tarii… am cunoscut un om frumos. O femeie mai exact.

„…Camelia Toma, o femeie frumoasă și inteligentă. Tipul ăla de femeie pe care dorești să o ai alături cât mai mult timp. Știe să fie femeie, prietenă, dascăl. Poate să fie și rea și bună, veselă sau tristă, însă întodeauna lasă o amprentă vizibilă în interacțiunea ei cu oamenii.”

M-a impresionat foarte mult acest om, pasiunea cu care munceste, implicarea si daruirea cu care o face… Impresionant! Pentru mine este un exemplu. A reusit in cariera si asta fara sa se inrautateasca, fara sa uite sa fie om! Astfel de oameni sunt atat de rari in ziua de astazi incat  merita sa ne inclinam in fata domniilor lor in semn de profund respect!

Camelia este, asa cum spuneam, un om frumos. Profesor de limba si literatura romana, Camelia  a inteles ca pentru a avea succes in relatia cu elevii sai trebuie sa cultive o relatie bazată pe dreptul egal la replică, aşadar şi pe respectul reciproc.

Pasionata de teatru, Camelia a pus in 1992 bazele trupei Corint! Din 1999 trupa  sustine spectacole la festivalurile de profil din Europa.

 Despre teatru, Camelia spune ca „e şi creaţie, şi muncă. Caracterul spectacular pe care îl presupune teatrul generează, pentru cei care intră în lumea lui, experienţe care pot marca un destin. „

Puteti citi interviul pe care Camelia i l-a acordat domnului Daniel Mitre aici.

„Pentru un actor , teatrul devine dependenta… .”  Ma-nclin !

Multumesc domnului Daniel Mitre pentru permisiunea de a prelua intrerviu sau si de a va face cunoscut un om minunat.

Sursa :DoipeDoi

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.