Acasa

Viata nu iti ofera a doua sansa

Se spune ca „viata nu iti ofera a doua sansa” asa ca trebuie sa inveti sa profiti de prima:-) . Dupa acest principiu m-am ghidat si eu cand am acceptat invitatia Ancai de a merge sa vad filmul  indian „Zindagi Na Milegi Dobara – You only live once – Viata nu iti ofera a doua sansa”.

Fiind primul film indian pe care-l vad la cinematograf, am ramas placut impresionat, si cu siguranta voi merge sa vad si alte productii de acest fel.

Povestea filmului „Viata nu iti ofera a doua sansa ” este una foarte interesanta. Trei prieteni  Kabir, Imran si Arjun sarbatoresc petrecerea burlacilor data in cinstea lui Kabir  intr-un mod foarte inedit. Merg intr-o excursie in Spania unde fiecare propune un sport pe care sa-l practice impreuna cu ceilalti.

Odata ajunsi in Spania, vietile celor 3 se schimba incet, dar sigur … .

Comedia „Viata nu iti  ofera a doua sansa”  va va aduce cu siguranta aminte de prietenii din copilarie  si de momentele fericite  petrecute alaturi de acestia. De atlfel recomand sa o vedeti in compania prietenilor.

Viata nu iti ofera adoua sansa

Recunosc ca nu m-am dus cu foarte mari asteptari la filmul acesta.  Ma asteptam ca atentia sa cada asupra muzicii indiene si mai putin asupra subiectului propriu- zis, dar se pare ca m-am inselat. Momentele comice sunt completate foarte bine de momente in care sunt scoase la lumina trairile interioare ale peronajelor. Combinarea acestor momente mi se pare o idee foarte reusite si cred ca e unul punctele forte ale alestei productii.

De admirat la acest film sunt si peisajele. Am descoperit peisaje absolut fantastice.

Finalul filmului lasa sa se inteleaga ca va exista o continuare … abia astept sa vad daca asa va fi 🙂 .

Filmul ruleaza in cinematografele romanesti din 29 august fiind distribuit de BML Movie Entertainment.

Regia: Zoya Akhtar

Distributia: Hrithik Roshan, Farhan Akhtar, Abhay Deol, Katrina Kaif.

Despre aceasta productie au mai scris EmilRaluca si Angela.

Facebook Comments Box
wirtten by: Paul Dutu
Creste-te, educa-te si mergi mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.